Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - RKGSV 1
 

 

Irene kan niet imponeren

Tegen het nog ongeslagen RKGSV kon v.v. Irene geen vuist maken. Ondanks de wil om de goede lijn van de laatste weken door te trekken was de ploeg uit Gerwen een maatje te groot.

In het begin van de wedstrijd ging het nog gelijk op met over en weer goede kansen. Na een kwartier waren het echter de bezoekers die met een harde kopbal van dichtbij de voorsprong namen.
Daarna had Irene de betere kansen maar Robert van der Heijden en Nick Vliegenthart schoten net naast. Toen vlak voor tijd Irene een corner kreeg te nemen hing er een doelpunt in de lucht, maar het was RKGSV dat uit de counter de ruststand op 0-2 bracht.

In de theepauze gooide Alex Raaijmakers zijn ploeg om en wisselde laatste man Max van Kaathoven voor routinier Pascal van den Brand die als hangende spits ging fungeren. Het 1 op 1 spel achterin was risicovol maar leek zich uit te betalen want Irene kreeg kansen.Toch was het weer RKGSV dat wel het doel vond en dat zelfs twee maal. De A-junioren Job Thoelen en Arjan Elissen vielen nog verdienstelijk in maar konden de wedstrijd ook niet doen kantelen. Erg jammer voor de Irene mannen die nu met een kater de winterstop ingaan. Hopenlijk zijn ze in februari weer helemaal fris.

Uitslagen V.V. Irene
Zaterdag 19 december 2015
Categorie Tijd Thuis Uit  Uitslag Competitie 
Jeugd 10.30 uur Erp F5 V.V. Irene F3 1-0 Competitie
Jeugd 14.30 uur Ollandia B1 V.V. Irene B2 3-1 Competitie
Zondag 20 december 2015
Categorie Tijd Thuis Uit  Uitslag Competitie
Senioren 10.00 uur V.V. Irene 35+ 1 Heeswijk 35+ 1 1-1 Competitie
Senioren 14.30 uur V.V. Irene 1 RKGSV 1 0-4 Competitie

Auteur Hanno Hoekstra
website www.vvirene.nl
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


20-12-2015
 
 
vv Irene 1 - RKGSV 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)