Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Eli 1 - Irene 1
 

 

Valse start Irene 1 tegen Eli 1

In de uitwedstrijd tegen Eli in Lieshout kon Irene de hooggespannen verwachtingen niet waarmaken. De eerste helft ging nog goed met een bal onderkant lat van Mark van Grinsven en een doelpunt van Sven Vonk vlak voor rust. In blessuretijd was het echter Teun van Esch die ongelukkig de bal in eigen doel schoot. Ruststand 1-1.

In de rust en tweede helft liepen de emoties hoog op hetgeen resulteerde in vijf gele kaarten voor de Gemondse ploeg. Toen Eli 2-1 scoorde was de organisatie bij Irene verstoord. De afstand tussen middenveld en aanval was steeds te groot. Een penalty wegens vermeend hands bracht de stand nog op 3-1. Keeper Patrick van Osch stopte de 11-meter in eerste instantie nog wel maar de rebound was alsnog raak.

Zondag a.s. kan Irene zich thuis revancheren tegen RKPVV. Aanvang 14.30 uur.

Auteur Hanno Hoekstra
website www.vvirene.nl
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


06-09-2015
 
 
Eli 1 - Irene 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)