&

Irene 1 - Boerdonk 1

Irene 1 verliest thuis van Boerdonk 1

Irene heeft de thuiswedstrijd tegen Boerdonk niet kunnen omzetten in een overwinning. Ondanks een groot veldoverwicht en vele mooie kansen in de 1e helft was het Boerdonk dat de score opende in de 40e minuut via Tim van Alphen via een snel omschakelmoment.
In de 2e helft ging Irene op zoek naar de gelijkmaker. Er werden weer diverse kansen gemist voordat Sven Vonk in minuut 65 de gelijkmaker scoorde. Niet veel later scoorde Boerdonk (al dan niet in buitenspelpositie) de 1-2. Wederom toonde Irene veerkracht en via een inzet van Jeroen Boks kwam de 2-2 op het scorebord. Waar iedereen zat te wachten op de winnende treffer van Irene, was het Daan Dortmans van Boerdonk die gebruik maakte van de ruimte achter de Irene-defensie en verrassend de 2-3 scoorde. Irene probeerde nog wel een doelpunt te forceren, maar dat zat er niet meer in.
Zondag 27 september speelt Irene de uitwedstrijd tegen Mariahout, aanvang van deze wedstrijd op Sportpark de Heibunders is 14.30 uur.