&

vv Irene 1 - Mariahout 1

Wisselvallig Irene tegen Mariahout 1

Door een aantal schorsingen en blessures had V.V. Irene moeite om in het drukke paasweekeinde twee keer een volwaardig elftal op de been te brengen. Voor de uitwedstrijd op zaterdag in en tegen Boerdonk werden een aantal jeugdspelers opgeroepen en die grepen deze kans met beide handen aan. Bart Bressers, Arjan Elissen en Rob Groenendaal maakten de wedstrijd en waren meerdere keren gevaarlijk. Toch was het uiteindelijk oudgediende Teun van Esch die tot matchwinnaar werd uitgeroepen. Hij scoorde namelijk vlak na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. Een mooie en verdiende overwinning.

Op maandag stond de wedstrijd tegen het hoog geklasseerde Mariahout op het programma. Irene was van plan de goede lijn van de laatste weken door te trekken en zo zag het er in het eerste half uur ook naar uit. Het werd een mooi gevecht met kansen over en weer ondanks de zeer harde wind.
Helaas zat het Irene niet mee. Sven Vonk en Maarten Klopstra kregen kansen, maar toch was het Mariahout dat in de eerste helft twee maal wist te scoren na slordigheden van Gemondse kant.
Na rust nam Irene meer risico’s wat nadelig uitpakte. De eindstand van 0-4 was zeer geflatteerd en een grote domper voor de ploeg van trainer coach Alex Raaymakers. Zondag staat de uitwedstrijd tegen hekkensluiter LSV op het programma.