Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

OVV`67 1 - vv Irene 1
 

 

Gehavend Irene verliest ruim van OVV`67

Irene heeft zondag 6 mei in Oosteind bij OVV’67 een ruime nederlaag geleden. Irene begon nog wel goed aan de wedstrijd maar kwam na ruim 10 minuten door een persoonlijke fout 1-0 achter. Irene probeerde nog wel te voetballen maar was slordig in de passing en stond bij balverlies vaak niet goed.
In de 20e minuut wist Marc van Grinsven na een goede actie op de middenlijn zich in één keer helemaal vrij te spelen en kon hij alleen op de keeper af. Helaas wist hij dit niet om te zetten in een doelpunt. OVV’67 ging efficiënter om met de haar geboden mogelijkheden en wist hierdoor voor rust naar een 3-0 voorsprong uit te lopen.

Na rust zette Irene nog goed aan en wist het de eerste 10 minuten een aantal goede kansen te creëren. Deze werden echter niet benut en in de eerste de beste counter scoorde OVV’67 weer. Hierna gingen de kopjes wat hangen bij Irene. Toch wist Marc van Grinsven na wederom een mooie actie de 4-1 te scoren maar door wederom persoonlijke fouten werd het snel 6-1 voor OVV’67. Het was de hard werkende en goed spelende Bart Bressers die vlak voor tijd nog 6-2 scoorde.
Een wedstrijd om snel te vergeten.

Volgende week, 13 mei, uit naar FC Drunen.


Auteur Tonnie van der Steen
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


06-05-2018
 
 
OVV`67 1 - vv Irene 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)