Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - TPO 1
 

 

Irene hervat de competitie met een overwinning

Irene heeft zondag 28 januari een verdiende overwinning behaald op TPO. Al snel na de aftrap was duidelijk dat Irene voetballend de bovenliggende partij was. Het jonge team van coach Michael van de Wal probeerde met snel combinatievoetbal de defensie van TPO te ontregelen. Dit leverde al snel wat kansen op dit niet benut werden.

Echter in een tijdsbestek van 20 minuten wist Irene 4 keer het doel te vinden. Eerst was het Bryan Hellings die na een afgeslagen voorzet de bal keurig binnenwerkte. Daarna was het Rob Groenendaal die op snelheid de defensie van TPO zijn hielen liet zien en verwoestend uithaalde. Vervolgens scoorde Ferdy van Zon na knap doorgaan over de rechterflank; hij wist de keeper te verrassen met een schot op doel terwijl die een voorzet verwachtte. Tenslotte wist Owen van Lith te profiteren van een lange bal die door de laatste man van TPO verkeerd werd ingeschat; hij kon alleen op de keeper af gaan en wist die simpel uit te spelen.

In de tweede helft zakte Irene wat meer in en was TPO een stuk feller en agressiever dan in de eerste helft. Irene had moeite met het fysieke spel van TPO en kon hier niet helemaal meer onderuit voetballen. Het leverde aan beide kanten weinig kansen meer op waardoor de 4-0 ruststand ook de eindstand was.

website www.vvirene.nl
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


28-01-2018
 
 
vv Irene 1 - TPO 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)