Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - Broekhoven 1
 

 

vv Irene speelt ook gelijk tegen Broekhoven

Op tweede paasdag 2 april speelde Irene haar thuiswedstrijd tegen Broekhoven. Uit tegen Broekhoven werden de 3 punten meegenomen dus de verwachtingen waren positief gestemd voor deze wedstrijd.
Irene begon goed aan de wedstrijd hetgeen al een tweetal kansen opleverde voor Marc van Grinsven maar de keeper van Broekhoven wist goed redding te brengen. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Broekhoven wat beter in het spel. Toch was het Irene dat halverwege de eerste helft op voorsprong kwam. Een diepe bal op Rob Groenendaal werd door hem handig meegenomen en vanaf 16 meter schoot hij onberispelijk binnen. In de rest van de eerste helft kregen beide teams nog kansen waarbij de betere kansen voor Irene waren. Ze werden echter niet benut waardoor we met een 1-0 stand de rust in gingen.

In de tweede helft begon Irene niet scherp genoeg en ging het mee in het vechtvoetbal van Broekhoven terwijl ze in de eerste helft voetballend de bovenliggende partij waren. Ondanks dat dit aan beide kanten geen grote kansen opleverde werd het uit het niets toch 1-1. Een corner van Broekhoven werd niet goed weg gewerkt en kwam voor de voeten van een Broekhoven speler die keihard binnen schoot.
Irene wist hierna toch enigszins het initiatief naar zich toe te halen en wist dit vrij snel om te zetten naar een voorsprong. Marc van Grinsven werd in de 16 meter aangespeeld en hij wist zich met een sublieme beweging goed vrij te spelen waarna hij de 2-1 binnentikte. Broekhoven liet de kopjes echter niet hangen en kreeg een kleine 20 minuten voor tijd een vrije trap op zo’n 20 meter van de goal van Irene. Deze vrije trap werd door Patrick van Osch keurig uit de korte hoek gehouden maar door niet alert te zijn kon de opnieuw ingespeelde bal van dichtbij door Broekhoven worden ingetikt, waardoor het 2-2 werd.
Irene zette nog één keer aan hetgeen resulteerde in goede kansen voor Mats Davids, Jorick de Vos en Gijs Voets maar of de keeper van Broekhoven of de paal stond een overwinning voor Irene in de weg. Irene behaalde hiermee haar 3e gelijke spel uit de laatste 4 wedstrijden.

Komend weekend is Irene vrij, de eerstvolgende wedstrijd is donderdag 12 april om 20.00 uit tegen SVG
.

Meer Irene voetbal nieuws >>>>


02-04-2018
 
 
vv Irene 1 - Broekhoven 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)