Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - DVVC 1
 

 

Irene en DVVC delen de punten

Onder goede weersomstandigheden hebben Irene en DVVC ieder een punt over gehouden aan de wedstrijd. Er werd niet gescoord ondanks dat beide ploegen daar volop kansen voor hadden.

Beide teams begonnen door ziektes en vakantie van enkele spelers met een aangepaste opstelling. De wedstrijd kende een vrij hoog tempo waarbij DVVC in het begin van de wedstrijd het iets betere van het spel had. Toch duurde het tot ongeveer de 20e minuut alvorens dat de eerste grote kans opleverde. Een lange bal op hun rechtsbuiten werd door de verdediging van Irene verkeerd ingeschat waarbij hij alleen op Patrick van Osch af ging. Na deze uitgespeeld te hebben schoot hij voor open doel in het zijnet.

Aan de andere kant kreeg Irene vrij snel hierna een grote kans. Na een mooie aanval over rechts kwam Bryan Hellings net een teenlengte te kort om de bal binnen te werken.

De tweede helft kende eenzelfde beeld waarbij er af en toe ook behoorlijk fysiek werd gespeeld. Beide teams kregen hiervoor ook twee gele kaarten. Door goede reddingen van zowel Patrick van Osch als de keeper van DVVC werden de vele kansen die beide teams hadden niet omgezet in doelpunten.

Volgende week wacht de derby thuis tegen LSV, dat verrassend van de nog ongeslagen koploper wist te winnen.

Auteur Tonnie van der Steen
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


10-12-2017
 
 
vv Irene 1 - DVVC 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)