Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - FC Drunen 1
 

 

vv Irene haalt uit tegen FC Drunen

=Zondag 26 november in het begin van de wedstrijd zag het er niet naar uit dat Irene vandaag een ruime zege zou boeken. FC Drunen begon direct vanaf de aftrap druk te zetten en was een paar keer gevaarlijk via hun snelle rechterkant. Het was echter Irene dat na 10 minuten al met 2-0 voor stond. Eerst was het een mooie actie van Bryan Hellings die zichzelf vrijspeelde en keurig Jorick de Vos in het centrum aanspeelde die de 1-0 aantekende. Niet veel later was het dezelfde Jorick de Vos die  op eenzelfde wijze Owen van Lith aanspeelde die makkelijk de 2-0 scoorde. Toch was FC Drunen op dat moment niet minder maar Irene sprong effectief met haar kansen om.

In de 25e minuut kreeg Irene een corner die door Gijs Voets werd genomen. Lechu Chielinsky kopte de bal bij de tweede paal  op de lat waarna Stijn Memelink de terugspringende bal keurig inkopte waardoor het 3-0 stond. In de 30e minuut hield Jurrian Schellekens een tegenstander r vast waardoor hij geel kreeg. De toegekende vrije trap wist Patrick nog goed te redden maar in de rebound kon de spits van FC Drunen keurig raak schieten waardoor het 3-1 werd. Kort voor rus wist Owen zichzelf op rechts goed vrij te spelen en werd hij in de zestien omver geduwd, hij benutte zelf de toegekende penalty waardoor het 4-1 stond. Het was FC Drunen die vrijwel direkt uit de aftrap nog scoorde. Een vrije trap werd hoog voor het doel geslingerd en keurig doorgekopt waardoor we met 4-2 gingen rusten.

In de tweede helft was er hetzelfde spelbeeld met dien verstande dat Irene verdedigend beter stond. Aanvallend bleef Irene haar kansen houden waarbij Owen na een keurige diepe bal van Marc van Grinsven de 5-2 aantekende. In de laatste tien minuten van de wedstrijd waren het de A junioren Gijs Voets, Ferdy van Zon en Mats Davids die met mooi combinatie voetbal nog voor veel dreiging zorgde.
Het was Ferdy van Zon die na een mooi combinatie de 6-2 aantekende en Gijs Voets de 7-2. De laatste goal kwam tot stand na een mooie één twee tussen Mats en Ferdy, waarbij Ferdy de bal keurig bezorgde bij Gijs. Al met al een verdiende overwinning voor de Irene mannen.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen De Bocht’80 op het programma.

Meer Irene voetbal nieuws >>>>


26-11-2017
 
 
vv Irene 1 - FC Drunen 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)