Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - Oisterwijk 1
 

 

VV Irene strijdvaardig ten onder tegen Oisterwijk

De mannen uit gemonde traden zondag 24 september aan tegen een zeer versterkt oisterwijk. Vanaf minuut 1 werd duidelijk dat oisterwijk de boven liggende partij zou zijn,maar Irene zou zijn huid duur verkopen. In de 20e minuut scoorde oisterwijk een goed uitgespeelde aanval 0-1. Voor rust kregen beide teams nog wat kansjes maar echt grote niet.in de 2e helft was het strijd plan wat gewijzigd. Wat resulteerde in een doelpunt in de 60e minuut door een knappe goal van jorick vos.

Na 63 minuten voetballen maakte oisterwijk alweer de 1-2. Irene moest het echt hebben van karakter voetbal. Oisterwijk scoorde in de 70e minuut de 1-3. Maar Irene gaf niet op . In de 77e minuut scoorde bart bressers uit voorgeven van jorick vos de 2-3. De pijp was helemaal leeg gespeeld en Irene kon niet echt meer voor gevaar zorgen.oisterwijk scoorde in de 87e minuut nog de 2-4. Dik verdiende overwinning voor de mannen uit oisterwijk maar de Irene trainer was trots op zijn mannen dat ze zijn blijven gaan tot het laatste fluitsignaal.

website www.vvirene.nl
Meer Irene voetbal nieuws >>>>


24-09-2017
 
 
vv Irene 1 - Oisterwijk 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)