Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

WSJ 1 - vv Irene 1
 

 

Irene pakt knap een punt bij WSJ

Irene ging de wedstrijd tegen WSJ uit Tilburg met de nodige zorgen tegemoet. Door onder andere vele blessures was het lastig om een sterk elftal op de been te brengen. Tijdens de warming up haakte Thomas Vorstenbosch ook nog geblesseerd af waardoor Jimmy Slaats, speler van het tweede elftal, zijn debuut mocht maken.

Alsof dat nog niet genoeg was vielen binnen 15 minuten eerst Steef Schellelens en daarna Max van Kaathoven geblesseerd uit waardoor Jelmer Habraken ook zijn debuut mocht maken en reservekeeper Roy Versantvoort in de spits mocht gaan voetballen.
WSJ, dat nog strijd om promotie naar de 4e klasse, was de bovenliggende ploeg maar wist niet echt grote kansen te creƫren tegen de goed georganiseerde verdediging van Irene. De kansjes die ze kregen werden door Patrick van Osch vakkundig uit het doel gehouden. Zo nu en dan wist Irene een plaagstootje uit te delen maar kon het zelf niet echt gevaarlijk worden, waardoor de ruststand 0-0 was.
In de tweede helft was er een zelfde beeld waarbij naarmate de wedstrijd vorderde de irritaties bij WSJ toenamen. Het verzorgde voetbal dat WSJ in de eerste helft op de mat legde werd vervangen door lange ballen op hun gevaarlijke en goede rechtsbuiten. Deze had echter vandaag in Bart Bressers een tegenstander van formaat waardoor bijna alle aanvallen via hem in de kiem werden gesmoord. Doordat WSJ een paar goede kansen niet wist te benutten bleef het tot het laatst spannend. In de 6 minuten extra tijd die werden bijgeteld kreeg Irene door middel van een diepe bal op Gijs Voets nog een goede kans, zijn schot werd echter goed gepareerd door de keeper van WSJ waardoor de stand bleef.
Irene heeft vandaag laten zien over een goede vechtlust en wedstrijdmentaliteit te beschikken waardoor het een punt heeft meegenomen uit Tilburg.

Paasmaandag staat de thuiswedstrijd tegen Broekhoven op het programma, aanvang 14. 30 uur.


Meer Irene voetbal nieuws >>>>


25-03-2018
 
 
vv Irene 1 - WSJ 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)