Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

EDN`56 1 - vv Irene 1
 

 

vv Irene sluit seizoen met nederlaag af

Zondag 26 mei stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, uit tegen EDN’56 uit Haghorst. Deze tegenstander had 3 punten meer dan Irene dus bij een overwinning zouden we nog een mooi stapje op de ranglijst maken.

Echter bij de aftrap was te zien dat de wil om te winnen bij EDN groter was dan bij Irene. Al vanaf de eerste minuten creerde EDN kansen maar omdat hun vizier vandaag niet zuiver stond bleven doelpunten uit. En zoals dan zo vaak valt het doelpunt aan de andere kant. In de 20e minuut wist Irene een mooie aanval op te zetten waarbij Rob Groenendaal op links de diepte in werd gestuurd en zijn voorzet door Bryan Hellings schitterend werd afgemaakt. Tegen de verhouding in 0-1.
Het spelbeeld bleef hierna hetzelfde. EDN volop in de aanval en Irene loerend op de counter. In de 35e minuut was het wederom de snelle Rob Groendendaal die de verdedigers van EDN zijn hielen liet zien maar helaas wist de keeper zijn lobje onschadelijk te maken.

In de tweede helft eenzelfde beeld met dien verstande dat Irene wat minder vaak dreigend voor de goal van EDN kwam. Door noodgedwongen wissels door blessures was de echte snelheid voorin weg en was EDN duidelijk de bovenliggende partij. EDN kwam in de 70e minuut dan ook verdiend op een 2-1 voorsprong. De wedstrijd ging hierna als een kaars uit.

vv Irene gaat komend weekend het 75 jarig jubileum vieren waarna de accu’s weer worden opgeladen voor volgend seizoen.

Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


26-05-2019
 
 
EDN`56 1 - vv Irene 1
archief foto
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)