Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Gloria UC 1 - vv Irene 1
 

 

vv Irene verliest van zichzelf in Baarle Nassau

Zondag 4 november stond de uitwedstrijd in Baarle Nassau tegen Gloria UC op het programma. Deze tegenstander had vorig jaar promotie naar de 4e klasse op een haar na gemist maar kent dit jaar veel nieuwe spelers.

Irene begon goed aan de wedstrijd en was minimaal gelijkwaardig aan Gloria UC. De wedstrijd ging in hoog tempo op en neer waarbij de beste kansen voor Irene waren. Een goede keeper van Gloria stond de voorsprong van Irene in de weg. In de 33e minuut kon Gloria over rechts uitbreken en kwam een geblokte voorzet op ruim 20 meter voor de voeten van een middenvelder die de bal keurig in de kruising schoot waardoor Irene onterecht tegen een 1-0 achterstand aan keek. Irene ging niet bij de pakken neerzitten wist in de 39e minuut gelijk te maken door een vrije trap van Gijs Voets. Met 1-1 gingen de beide teams rusten.

De eerste 5 minuten na de rust was Irene continue op helft van de tegenstander en leek het er op dat Irene een mooi resultaat zou kunnen behalen in Baarle Nassau. Echter van de 50e tot de 65e minuut was Irene uit het niets plotsklaps helemaal de weg kwijt en kreeg het 4 goals tegen waarmee de wedstrijd uiteraard gespeeld was. Irene bleef echter hard werken om toch nog iets van de wedstrijd te maken en kwam ook 3 keer vrij voor de keeper maar wist geen enkele kans te benutten. In de slotminuten viel dan helaas ook nog de 6-1. Irene speelde vandaag op 15 minuten na de beste wedstrijd van het seizoen maar als je zelf de kansen niet benut en de tegenstander doet dit wel erg effectief dan is het moeilijk om wedstrijden te winnen.

Volgende week is Irene vrij, op 18 november staat de thuiswedstrijd tegen nummer 2 Riel op het programma, aanvang 14.30 uur.

Meer Irene voetbal nieuws >>>>


04-11-2018
 
 
Gloria UC 1 - vv Irene 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)