Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tuldania 1 - vv Irene 1
 

 

vv Irene door hard werken overwinning op Tuldania

Na een goede thuisoverwinning op EDN’5 afgelopen zondag stond vandaag 21 oktober de uitwedstrijd tegen nummer 2 Tuldania uit Esbeek op het programma. Irene kwam prima uit de startblokken en hield de verdediging van Tuldania goed onder druk. Die wisten zich hier geen raad mee en in de 6e minuut resulteerde dit in de openingstreffer van Ferdy van Zon, die met een sliding Irene op voorsprong bracht.

Tuldania kwam hierna wat beter in het spel en ging verder vooruit voetballen. Dit leverde wat onrust op voor de goal van Irene en uiteindelijk leidde dit ook tot de gelijkmaker van Tuldania.
Na wat tactische omzettingen stond Irene weer goed en kreeg Irene de controle over de wedstrijd weer terug. In de 35e minuut stoomde linksback Bart Bressers op langs de zijlijn en leverde een voorzet op maat af bij wederom Ferdy van Zon die bij de eerste paal de 1-2 binnen schoot. Met deze 1-2 voorsprong werd de rust bereikt.

In de tweede helft had Irene tot 10 minuten voor tijd de zaakjes prima voor elkaar. Er werden nagenoeg geen kansen weggegeven door de solide verdediging en het middenveld en voorhoede bleven voor dreiging naar voren zorgen. In de laatste 10 minuten echter was het alle hens aan dek voor Irene.  Tuldania speelde alles of niets met lange ballen en goede voorzetten vanaf de zijkant. Irene werd teruggedrongen in het eigen strafschopgebied en dit leverde enkele hachelijke situaties voor Irenekeeper Jorn van Kessel op.Maar dankzij hard werken en het nodige geluk hield Irene stand en werd de tweede overwinning behaald. Goede overwinning tegen een sportieve tegenstander.

Volgende week staat er een echte derby op het programma wanneer koploper Ollandia op bezoek komt in Gemonde. De jeugd van Irene en Ollandia speelt om 13.30 een voorwedstrijd waarna om 14.30 zal worden afgetrapt door de eerste elftallen.

Meer Irene voetbal nieuws >>>>


21-10-2018
 
 
Tuldania 1 - vv Irene 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)