&

vv Irene 1 - Ollandia 1

Irene niet opgewassen tegen Ollandia

Onder een mooi najaarszonnetje moest Irene vandaag aantreden tegen koploper Ollandia. Voorafgegaan door een wedstrijd van twee jeugdteams en onder grote publieke belangstelling kwam Irene fel uit de startblokken. Olland moest alle zeilen bijzetten maar kwam gaandeweg de eerste helft beter in het spel.

Het spel was van beide kanten slordig maar het was te zien dat Ollandia een team heeft dat al jaren met elkaar speelt tegenover het jeugdige Irene. Alhoewel beide teams niet echt kansen creƫerden viel in de 30e minuut vanuit en scrimmage voor het Irene doel plotseling de 0-1 en niet snel daarna de 0-2. Het was duidelijk dat het voor Irene een hels karwei zou worden om nog terug te komen in de wedstrijd.
Toch waren de eerste grote kans in de tweede helft voor Irene, dat echter in een 1 op 1 situatie met de keeper van Ollandia niet tot scoren wist te komen. En zoals altijd viel door een onachtzaamheid in de verdediging van Irene snel daarna de 0-3 en was de wedstrijd gespeeld. Irene bleef echter strijden voor de ere treffer en had daar ook de kansen voor maar was niet scherp genoeg voor de goal. Ollandia daarentegen wist beter om te gaan met de kansen die het kreeg en scoorde zo ook nog de 0-4 en 0-5.
Een geflatteerde uitslag maar zeker een terechte overwinning voor Ollandia. De derby werd hierna in de kantine nog voortgezet.

Volgende week uit naar Gloria UC in Baarle-Nassau, aanvang 14.30 uur.