Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - vv Riel 1
 

 

vv Irene komt tekort tegen vv Riel

Zondag 18 november stond de wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, VV Riel op het programma. Na een voorzichtig begin aan beide kanten werd al snel duidelijk dat VV Riel het betere team had. Irene bood weliswaar goed tegenstand maar was niet bij machte om kansen af te dwingen.

Dit lukte VV Riel in de 14e minuut wel en het was direct raak. Een voorzet van rechts kon makkelijk bij de eerste paal worden ingekopt. De rest van de eerste helft was VV Riel de bovenliggende partij en het leek op een 0-1 rust stand af te stevenen. Echter tussen de 40e en 45e minuut wist Riel twee keer te scoren waardoor bij de rust de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was.

In de tweede helft startte Irene met twee aanpassingen, Stan Versantvoort , hij maakte zijn debuut , en Bryan Helling kwamen de geblesseerde Kay van de Sande en Lechu Cielinski vervangen. De tweede helft gaf een zelfde beeld als de eerste. Irene wist slechts één goede kans te creëren maar de keeper wist een passeerbeweging van Owen van Lith goed te pareren.
In de laatste minuten van de wedstrijd wist Riel nog één keer te scoren waardoor een 0-4 eindstand op het bord stand.

Er zat vandaag niet meer in voor Irene, volgende week een thuiswedstrijd tegen SVSOS, aanvang 14.30 uur.

Meer Irene voetbal nieuws >>>>


18-11-2018
 
 
vv Irene 1 - Riel 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)