Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - SVG 1
 

 

vv Irene toont veerkracht tegen SVG

Zondag 28 april 2019 moesten de Irene mannen tegen SVG uit Tilburg. Een tegenstander waar Irene 3 weken terug met 3-0 van had gewonnen in Tilburg. Vandaag stond er echter een compleet ander elftal van SVG op de mat.

SCG begon fel aan de wedstrijd en zette Irene overal op het veld onder druk om daarna bij balbezit hun snelle en behendige voorwaartsen aan het werk te zetten. Harde overtredingen en verbaal geweld werden hierbij door de gasten uit Tilburg niet geschuwd waartegen de scheidsrechter niet durfde optreden. Naarmate de eerste helft vorderde kwam Irene beter in het spel en wist het voetballend onder de druk van SVG uit te komen. Hierbij werden ook enkele kansen gecreëerd die net niet konden worden benut. Toch was het 5 minuten voor rust 1-0 voor Irene. Na een goedlopende aanval werd Ferdy van Zon op rechts vrij gespeeld die vanaf de zestien meter de bal hard in de hoek wist te werken.

Na rust eenzelfde spelbeeld. SVG zocht fanatiek de aanval maar liep, net als in de eerste helft, telkens in de buitenspelval waarbij zowel vanaf het veld als de bank door SVG veel commentaar werd gegeven. Na 15 minuten in de tweede helft kreeg SVG een vrije trap aan de zijkant van het strafschopgebied. Waarschijnlijk verwachte iedereen een voorzet maar de bal werd bij de eerste paal ingeschoten waarbij zowel de opgestelde muur als Roy Versantvoort zich verkeken op de bal waardoor pardoes de 1-1 op het scorebord stond. SVG rook de overwinning en ging nog feller spelen maar Irene toonde veerkracht en gaf voetballend zeer goed tegenspel en wist wederom een aantal zeer goede kansen te creëren die helaas niet werden verzilverd. Zo wist de goed ingevallen Bryan Hellings op links Rob Groenendaal vrij te spelen maar zijn voorzet kon door Owen van Lith net niet worden binnengetikt. Ook Arthur Piasecki wist zich een paar keer goed vrij te spelen maar zijn schoten misten vandaag de goede richting. En zoals altijd valt de goal dan aan de andere kant. Een diepe bal op de linksbuiten, die zuiver buitenspel stond, werd door de scheidsrechter niet afgefloten waardoor SVG de 1-2 kon scoren. Dit is helemaal zuur als na afloop van de wedstrijd door SVG zelf wordt toegegeven dat het buitenspel was. Irene had nog 10 minuten om hier iets aan te doen en toonde ook de goede veerkracht en inzet. SVG kwam er niet meer aan te pas en uit de vele kansen wist Rob Groenendaal na goed doorzetten van dichtbij de 2-2 aan te tekenen. Helaas was er hierna net te weinig tijd om de winnende te scoren.

Komende donderdag (2 mei) speelt Irene de restant thuiswedstrijd tegen OVV (aanvang 19.15 uur) en op 5 mei de thuiswedstrijd tegen Tuldania (aanvang 14.30 uur).

Meer Irene voetbal nieuws >>>>


28-04-2019
 
 
vv Irene 1 - SVG 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)