Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - The White Boys 1
 

 

v.v. Irene 1 laat punten liggen tegen the White Boys

Zondag 30 september e eerste competitiewedstrijd van dit seizoen was de thuiswedstrijd tegen The White Boys. Het jonge team van trainer Michael van de Wal had er zin in. Al direct na de aftrap werd er in een hoog tempo gespeeld en liet Irene af en toe goede combinaties zien. The White Boys gooide met name veel arbeid en fysiek in de strijd. Irene wist in de eerste helft een aantal goede kansen te creëren maar de afwerking was niet zuiver. The White Boys wisten in de eerste helft niet één kans te creëren waardoor het 0-0 was bij de rust.

Na de rust ging Irene weer furieus van start. Dit keer wist het haar zelf wel te belonen. De eerste goal viel na een mooie dieptepass van Gijs Voets waar de snelle Rob Groenendaal wel raad mee wist. Alleen voor de keeper schoot hij onberispelijk binnen. Ongeveer een kwartiertje daarna wist Rob Groenendaal een solo vanaf het middenveld eveneens mooi af te ronden waardoor de 2-0 op het bord stond en er geen vuiltje aan de lucht was voor Irene. Echter door een tweetal slordigheden in de defensie kwam The White Boys onverwacht en onverdiend op 2-2 en waren de laatste 5 minuten nog spannend. Irene kreeg nog een prima kans maar de bal stuiterde via de lat weer het veld in waardoor het 2-2 bleef en Irene teleurgesteld de wedstrijd eindigde. Volgende week uit naar LSV in Lennisheuvel, aanvang 14.30 uur.

Meer Irene voetbal nieuws >>>>


30-09-2018
 
 
vv Irene 1 - The White Boys 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)