Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

LSV 1 - vv Irene 1
 

 

Irene beloont zichzelf niet tegen LSV

Irene heeft in de derby tegen LSV met 2-1 verloren. Irene begon goed aan de wedstrijd en stond verdedigend goed. LSV was wel wat feller in de duels waardoor ze weliswaar meer balbezig hadden maar ze konden dat niet omzetten in concrete kansen. Irene wist in een aantal snelle omschakelingen wel goede kansen te creëren maar onze voorwaartsen wisten deze helaas niet te benutten.

Alles leek er op dat we met een 0-0 stand zouden gaan rusten maar uit het niets viel de 1-0 voor LSV. Een afgeslagen bal werd van ongeveer 20 meter met een soort boogbal op goal geschoten en viel onhoudbaar achter Jorn van Kessel. Na rust was Irene duidelijk de bovenliggende partij en wist het veel kansen te benutten. Deze kansen werden om zeep geholpen. Het hielp ook niet mee dat de grensrechter van LSV een aantal keren volledig onterecht voor buitenspel vlagde en de scheidsrechter hierin mee ging. In een spaarzame aanval van LSV viel een kwartier voor tijd de 2-0. Een kopduel voor goal werd te slap aangegaan waardoor de net ingevallen spits de 2-0 kon aantekenen.
Irene rechtte nog eenmaal de rug en bleef zoeken naar de goal. In een mooi opgezette aanval wist Ferdy van Zon de opgekomen Bart Bressers te bereiken die de bal in één beweging wist mee te nemen maar hierna op een belachelijke wijze door een speler van LSV werd gevloerd. De scheidrechter gaf de speler van LSV slechts geel maar omdat dit het tweede geel was mocht de LSV speler de kleedkamers op gaan zoeken.

Ongeveer 5 minuten voor tijd viel uit een mooie aanval en voorzet de 2-1, Jurrian Schellekens kon ongehinderd inkoppen. Helaas was er hierna te weinig tijd om minimaal nog een verdiend punt uit Lennisheuvel mee te nemen.

Volgende week thuis tegen EDN 56, aanvang om 14.30 uur.

Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


07-10-2018
 
 
LSV 1 - vv Irene 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)