&

Odiliapeel 1 - vv Irene 1

vv Irene weet weer niet te winnen

Zondag 10 november stond de uitwedstrijd tegen Odiliapeel op het programma. Beide ploegen staan onderaan in de 5e klasse dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Vanaf de aftrap was het Irene dat de meeste aanvallende intenties op de mat legde.

Met bij vlagen goed voetbal werden een aantal goede kansen gecreëerd maar was de afwerking slordig of ontbrak het geluk. Met name Levi van Rooij was met zijn snelheid een plaag voor de defensie van Odiliapeel maar zijn voorzetten bereikte vaak net niet een medespeler. Gaandeweg de eerste helft kwam Odiliapeel wat vaker over de middenlijn maar gevaarlijk werden ze geen moment. De eerste helft leek op een 0-0 stand uit te draaien maar helaas voor Irene was dit niet het geval. Een lange uittrap van de keeper van Odiliapeel werd door de Irene defensie verkeerd verwerkt, waardoor de spits van Odiliapeel alleen voor Roy Versantvoort kwam en met wat geluk de 1-0 wist te maken. Een domper voor Irene, de eerste de beste fout werd hiermee genadeloos afgestraft.

In de tweede helft ging Irene aanvallender spelen; verdediger Thomas Vorstenbosch werd gewisseld voor middenvelder Stijn Memelink om zo nog meer druk naar voren te creëren. Dit lukte net als in de eerste helft goed en Irene was continue dreigend en kreeg voldoende kansen om de gelijkmaker te scoren maar of onze voorwaartsen waren niet scherp genoeg en de keeper van Odiliapeel verrichte een aantal goede reddingen. Gaandeweg de tweede helft ging Irene achterin meer ruimte weg geven waardoor Odiliapeel er een aantal keren gevaarlijk kon uitkomen maar ook niet tot scoren wist te komen waardoor de eindstand 1-0 voor Odiliapeel was.

Volgende week speelt Irene het restant van de wedstrijd thuis tegen Fiducia; in de nog resterende 45 minuten moet Irene een 1-0 voorsprong verdedigen. Aanvang 14.30 uur.