Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

LSV 1- Elsendorp 1
 

 

LSV en Elsendorp delen de punten

Het was een sportieve ontmoeting  gekenmerkt door erg veel inzet tussen LSV en Elsendorp. Elsendorp eindigede vorig jaar op de derde plaats in deze afdeling en veloren de promotiewedstrijd om een plaats in de viede klasse. De bezoekers uit  begonnen ook voortvarend en LSV moest alle zeilen bijzetten om het hoge tempo te kunnen volgen. In de eindfase  minuut kwamen de Lennisheuvelnaren goed weg toen Dave Bouw uit kansrijke positie tegen de lat knalde.

Toch was het dezelfde speler die even later de 0-1 kon binnentikken na een goede aanval over de linker flank. Even leek het er op dat de gasten verder uit zouden lopen, maar met veel inzet wist LSV de schade tot de rust beperkt te houden. Na de thee verdween het overwicht van Elsendorp en kwam LSV meer in de wedstrijd. In de 60 minuut maakte Gabri Aschaw handig gebruik van een misverstand in de defensie en bracht de ploegen weer in evenwicht. Naar mate het einde van de wedstrijd naderde steeg de spanning en het was duidelijk dat beide ploegen in ieder geval niet wilde verliezen. Met veel inzet, maar ook erg sportief werd gestreden om elke meter. Beide ploegen waren dan ook uitermate tevreden toen het laatste fluitsignaal klonk.

Auteur Johan vorstenbosch
Meer LSV voetbal nieuws >>>>


06-09-2015
 
 
LSV 1- Elsendorp 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)