&

RKPVV 1 - LSV 1

Een zucht van verlichting bij LSV

Eindelijk! Moet Kirk Koningstein gedacht hebben, want hoewel de andere teams bij LSV sterk presteren bleef het vaandelteam toch wel wat achter. Erg sterke tegenstanders in de eerste competitie wedstrijden maakten het niet gemakkelijker. Afgelopen Zondag 18 oktober gingen de Lennisheuvelnaren op bezoek bij het Helmondse RKPVV, dat twee plaatsen hoger op de ranglijst stond. Nu was het harde werken wel succesvol en konden de drie punten worden bijgeschreven. Met de rust was het nog 0-0. In de 60 minuut was het Gabri Achaw die LSV op voorsprong zette, maar 5 minuten later was het al weer 1-1.In de 78 minuut werd Wladimir Kilie onderuitgehaald binnen de zestien en wist Maikel van Kasteren de toegekende strafschop te benutten.