&

de Bocht`80 1 - LSV 1

LSV kan geen afstand nemen van de bocht’80

Echt een strijd om de rode lantaarn. Geen hoogstand voetbal maar wel veel passie en strijd. LSV kwam al na 5 minuten op voorsprong doordat Rowi van den Besselaar een penalty benutte. Maikel van den Heuvel maakte er 1-1 van in de 18de minuut. Na rust liep de Bocht uit naar een 3-1 voorsprong door treffers van Maikel van den Heuvel en Lars Fonken. Nick van de Boogaard scoorde de aansluitingstreffer in de 80ste minuut. Eindstand 3-2 in het voordeel van De Bocht '80.
Ondanks een aantal blessures en afwezigen was LSV niet de mindere van de Bocht, maar moest uiteindelijk toch zonder punten terug naar huis.