&

LSV 1 - Dees 1

LSV 1 verliest ondanks goede wedstrijdinstelling van Dees

LSV 1 - Dees 1 Dit leek een wedstrijd waar we zondag 11 september meer uit konden halen, maar na de rode kaart ging het neerwaarts.” Gezien de opbouwfase, met veel jonge spelers, waarin LSV zich bevind had trainer Kirk Koningstein na afloop een tweeledig gevoel. Enerzijds was er de teleurstelling over de ongelukkige nederlaag, anderzijds moest hij zijn team toch complimenteren met de wedstrijdinstelling en de tegenstand die het team tegen Dees tentoonspreidde.

De tegenstander uit Wintelre begon furieus en kreeg kort na elkaar in de openingsfase een aantal hoekschoppen, maar de LSV defensie hield kranig stand. Langzaam maar zeker kreeg LSV vat op de wedstrijd , maar juist toen de Lennisheuvelse ploeg het heft in handen nam scoorde Dees. LSV bleef niet bij de pakken neerzitten en nog voor de rust trokken de Lennisheuvelnaren de stand weer in even wicht. Na de rust was het een gelijk op gaande strijd waarbij LSV via Jarek Surczynski een uitgelezen kans kreeg om op voorsprong te komen, maar zijn doorbraak eindigde met een schot net naast. Kort daarna was LSV even de kluts kwijt toen Peter Weber na zijn tweede gele kaart moest vertrekken. Dees maakte handig gebruik van de onzekerheid in de organisatie bij LSV en scoorde in korte tijd 2 keer. Tien minuten voor tijd kwam LSV terug in de wedstrijd door een benutte penalty van…. Het slotoffensief mocht niet meer baten en de punten gingen mee naar Wintelre.12. Wilco Couwenberg 0-1, 37. Jorn Penninx 1-1, 63. Mitchel Smits 1-2, 66. Sander van Ham 1-3, 80. Jorn Penninx 2-3 (pen.). Rood: 60. Peter Weber (LSV, 2x geel). Trainer Kirk Koningstein:

A.s. Zondag staat voor LSV een moeilijke wedstrijd naar Sterksel op het programma. Deze ploeg wordt nu al gezien als een kampioenskandidaat. Met een nieuwe trainer en veel nieuwe spelers met ervaring op een hoger niveau wist deze ploeg al twee keer afgetekend te winnen.