&

LSV 1 - Waalre 1

Waalre monsterzege op LSV

Waalre lijkt na een mislukte start van de competitie haar draai gevonden te hebben. LSV werd het slachtoffer van de dadendrang van de zwartwitten en Waalre behaalde een monsterzege die vooral in het laatste kwartier met vijf doelpunten vorm kreeg. Eindstand: 0-8

Waalre startte sterk in de uitwedstrijd in Lennisheuvel waar de ploeg voor de 1e keer in de historie op bezoek was en LSV complimenteerde met de accommodatie.  Al in de 6e minuut kwamen de bezoekers op voorsprong kwamen via Johan van den Reek. Na deze treffer kreeg LSV meer vat op de wedstrijd en toen de rust met 0-1- inging leek LSV nog alle kans te hebben op een goed resultaat.
Echter al direct na rust in de 47e minuut kwam Waalre op 0-2 toen een voorzet van Lowie van Kuringen door René Hooijmans hard werd ingekopt. Na ongeveer 70 minuten spelen viel de beslissing  toen Daan Bosman een hoekschop direct tot doelpunt promoveerde 0-3. LSV kon niet meer de energie opbrengen om de stand een beter aanzien te geven en in het laatste kwartier werd het prijsschieten voor de bezoekers. LSV was volkomen groggy en met ook nog twee doelpunten in de blessuretijd werd de eindstand bepaald op 0-8