&

LSV 4 verovert districtsbeker reserve 5e klasse.

Nadat vorig jaar in de halve finale, na strafschoppen, de finale nipt werd gemist, is het LSV 4 gelukt de beker dit seizoen te veroveren. In Reusel werd Woenselse Boys 5 met 5 – 3 verslagen en mochten de mannen van Younes na de wedstrijd de beker in ontvangst nemen.

Ondanks de moeilijke voorbereiding in deze ramadan tijd begon LSV zeer voortvarend tegen het favoriete Woenselse Boys 5. Dit team won in de halve finale met maar liefst 10 – 0 en oogde ook fysiek zeer sterk. Met sterk positiespel liet LSV zien over de betere voetballers te beschikken en na 20 minuten spelen was het al 2-0 voor de ploeg uit Lennisheuvel Zlatan Alkuzia en Saad Koutabi scoorden fraai.  Even kwam Woenselse Boys terug naar 2-1 maar direct al in de rebound was het Kadi Novaman die voor de 3-1 zorgde en even later was het ook al 4-1 door Chemi Elizabeth. Even verloor LSV de concentratie en toen de beste man van het veld Younes Ouassaïdi verbaal reageerde op de overigens zeer zwak leidende scheidsrechter en een 10 minuten straf opgelegd kreeg, was de organisatie even weg bij LSV en kon Woensel binnen 5 minuten twee keer scoren. Zodat de 4-3 ruststand toch wel enige zorgen baarde. Vlak na de rust mocht “stofzuiger” Ouassaïdi  weer het veld in en werden de verhoudingen weer hersteld. Meerdere spelers bij LSV kregen problemen met de conditie maar 15 minuten voor tijd was het wederom een doelpunt van Zlatan Akuzia dat de jongens uit Eindhoven moedeloos maakte en  na negenig minuten sportief voetbal mocht LSV aanvoerder Mo Kissami de beker in ontvangst nemen .

Volgende week zondag kan het team de dubbel realiseren, door niet te verliezen van FC Tilburg 8.
Het 4e speelt dan om 12 uur de laatste competitiewedstrijd in Tilburg.

Het team hoopt dan te worden gesteund door een grote supportersschare om te proberen deze wedstrijd winnend af te sluiten en zo ook de kampioensschaal aan de prijzenkast toe te voegen. Mocht dit lukken dan promoveren ze naar de reserve 4e klasse van de KNVB en zullen dan ongetwijfeld taaiere tegenstanders treffen.