&

de Bocht `80 1 - LSV 1

Spannende strijd tussen LSV en de Bocht

De Bocht ’80 en LSV verblijven beiden onderin de ranglijst, toch zijn deze wedstrijden altijd spannende derby’s. LSV kwam sterk uit de startblokken en het was dan ook al in de tweede minuut dat het 0-1 werd door een treffer van Davey Schellekens. In de 12de minuut maakte Thijs van Dongen namens de thuisploeg de gelijkmaker.

Tot aan de rust bleef LSV sterker, maar kwam niet tot scoren. Na de rust ging het niveau omlaag en ging De Bocht de grenzen van het toelaatbare opzoeken. Invaller Luuk Hobbelen had LSV een hele mooie dag kunnen bezorgen toen hij in de slotfase nog een dot van een kans kreeg. Eindstand 1-1. Met 5 punten uit de laatste drie wedstrijden is LSV een aantal plaatsen op de ranglijst geklommen en staat nu 8e .