&

LSV 1 - DVVC 1

LSV mild voor DVVC

Gedreven om de nederlaag van vorige week tegen de hekkensluiter TPO weg te poetsen, ging LSV zondag 2 april fanatiek van start. Het begeleidingsteam merkte al  op dat ze nog nooit zo’n warming up gezien hadden,

De gehele wedstrijd was LSV de sterkere ploeg, maar haalde onvoldoende resultaat uit de vele kansen. In de 30e minuut was het uiteindelijk Thijs Verhagen die met een fraaie schuiver in de rechterhoek de doelman van de Dongenaren versloeg. Lange tijd bleef het 1-0, weer waren er voldoende kansen voor LSV om de voorsprong uit te bouwen, maat toen DVVC bij een uitval uit het niets de gelijkmaker scoorde, verzuchten de toeschouwers: Het zal toch niet weer!!! Maar tien minuten voor tijd werd Rowi van de Besselaar onderuit gehaald. Het was binnen het strafschopgebied maar de overigens uitstekende scheidsrechter, deponeerde de bal een centimeter buiten de lijn. Voor Abdelatif Azzamad geen probleem, feilloos draaide hij de bal over de muur in de uiterste hoek, Vlak daarna maakte Abdelatif Azzamad aan alle onzekerheid door na een goede voorbereiding van Younes Ouassidi de geboden kans koelbloedig af te ronden.

Za 7 april LSV VE Jong Brabant VE 1 – LSV VE1 16:15
Zo 8 april LSV 1 Berkdijk 1 - LSV 1 14:30
LSV 2 LSV 2 – Emplina 5 10:30
LSV 3 Woenselse Boys 4 – LSV 3 10:00
LSV 4 LSV 4 – Hilvaria 3 11:30