&

LSV 1 - FC Drunen 1

Benauwde overwinning voor sterker LSV

LSV was zondag 5 november de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, het enige manco was het scoren. Er werden veel kansen gecreëerd, maar het aantal dat verzilverd werd was te klein. Wel moet gezegd worden dat de doelman van FC Drunen de beste man van dat team was.

Vooral voor de rust was LSV erg sterk, maar juist in die periode kon men dat niet in de stand uitdrukken. Pas in de 50e minuut was het Maikel van den Heuvel die uit een rebound de 1-0 kon aantekenen. In de 70 mocht Thijs een vrije trap nemen van net buiten het zestienmeter gebied. Met een geweldige reactie wist de FC Drunen keeper de bal nog te keren, maar invaller Abdel Haya was er als de kippen bij de bal alsnog tegen het net te schieten. LSV leek de wedstrijd nu rustig uit te spelen, maar toen Drunen uit een vrije trap vlak voor tijd toch nog tegen scoorde door van der Mierden, gingen de bezoekers alles of niets spelen. Maar uiteindelijk wist LSV de zege over de streep te trekken en de punten in Lennisheuvel te houden.
A.s. Zondag is LSV vrij, daarna volgen wedstrijden tegen de ploegen die de ranglijst aanvoeren.