Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Boys 1 - vv LSV 1
 

 

Nipte overwinning LSV op White Boys

In de eerste helft zijn beide ploegen zondag 3 februari aan elkaar gewaagd en krijgen ook allebei kansen om de score te openen.Luuk Hobbelen ziet zijn schot net naast gaan en het lobje van Maykel van den Heuvel gaat net naast. Aan de andere kant redt Pawel Piotrovski LSV 2 keer op een alleen op hem af komende speler en behoed LSV zodoende voor een achterstand.
Rust 0-0

In de tweede voetbalt LSV stukken beter maar toch is de eerste dikke kans voor White Boys. De spits komt vrij voor de goal maar zijn inzet gaat tegen de lat. Na een uur spelen komt lsv op voorsprong, een aanval over rechts komt bij Maykel van den Heuvel en die geeft hem laag voor in de rebound komt de bal bij Abdel en die schiet de 0-1 binnen The White Boys krijgt nog een vrije trap maar die gaat via doelman  Pawel Piotrovski en de paal naast. Ook LSV krijgt nog mogelijkheden maar laat na om het goed uit te spelen en de wedstrijd in het slot te gooien. Uiteindelijk weet LSV de wedstrijd over de streep te trekken en zo op te schuiven naar de vijfde plek op de ranglijst en 2019 goed te beginnen.

Volgende week komt de sterke koploper Ollandia op bezoek in Lennisheuvel aftrap 14.30 uur

Programma:
Za 9 feb LSV VE
Zo 10 feb LSV 1 LSV 1 -Ollandia 1 14:30 uur
Zo 10 feb LSV 2 PSV 2 – LSV 2 11:00 uur
Zo 10 feb LSV 3 LSV 3 – Best Vooruit 7 10:30  uur
Uitslagen:
LSV VE
LSV 1 White Boys 1 – LSV 1 0-1
LSV 2 Essche Boys 2 – LSV 2 afgelast
LSV 3 LSV 3 – Wilhelmina Boys 5 5-0


Auteur Johan Vorstenbosch
Meer LSV voetbal nieuws >>>>


03-02-2019
 
 
White Boys 1 - vv LSV 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)