Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC dag
 
ODC dag groot succes!

Op zaterdag 6 juni was het een drukte van belang op Sportpark Wagenaars. ODC bestaat 90 jaar en dat mocht iedereen weten. Vorige week voor de allerkleinsten al een zeer geslaagde Ducky Day en vandaag was het achtereenvolgens de beurt aan de mini's (PSV minimasters) en de B- en C-junioren. Zij werkten een spelletjescircuit af.

Datzelfde circuit werd vanaf 16:00 uur bezet door 20 seniorenteams. Allemaal ODC-teams of oud ODC-teams. Zij speelden voetbalrokken, slingerbal en soccerbal en streden om de Ben van Vegchel wisseltrofee met het penaltyschieten. Het gele Amstel vocht vloeide ook al op tijd rijkelijk en het weer was super. Rond de klok van half 8 wisten we dat ODC 9 het soccerbal wist te winnen door in de finale ODC 7 te verslaan. Voor de finale van de penaltybokaal plaatsten zich 5 teams die allemaal 12 van de eerste 15 penalties wisten te scoren: ODC 1, ODC 5, oud ODC 3, 't Vlonderke en de Jeugdleiders. De 4 eerstgenoemde ploegen misten over een reeks van 10 penalties uiteindelijk 2 keer terwijl de Jeugdleiders een 100% score lieten noteren. Louis van Besouw, Islam Atalay, Arjan van Bokhoven en Rob Scholten legden onder de bezielende leiding van coach Johnny Oedairadjsingh uiteindelijk beslag op de felbegeerde wisselbokaal (uiteraard uitgereikt door de naamgever zelf) en bijbehorende consumptiebonnen.

Vervolgens keken we met een schuin (of scheel?) oog naar de Champions League finale en gingen in een bomvolle kantine de voetjes van de vloer op de klanken van DJ Dennie van de Pas en "zanger Mario". Na enkele spontane gastoptredens (uiteraard was de Kleine Jongen er ook) keerde in de kleine uurtjes iedereen huiswaarts. Een speciaal woord van dank aan de organisatie van deze dag onder leiding van Roger van Gennip, Nick van Esch en Harold van der Velden. Het was een schitterende dag.

Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


06-06-2015
 
 
ODC dag
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)