Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G-Team - bestuur / business Club
 

 

ODC G-Team te sterk voor hoofdbestuur en de business Club

Op dinsdag 26 mei speelde de G afdeling in het kader van hun 25 jarig jubileum tegen een combinatie van het Hoofdbestuur en de Business Club. Op voorhand leek het in de kleedkamer van Bestuur/BC al een gewonnen partij te worden maar helaas kwam G speler Erwin van Vught onze tactiek afluisteren en werden we in het begin meteen op felheid afgetroefd. Voordat we ons systeem hadden staan keken we al tegen een dramatische 3-0 achterstand aan.

Met name Bert en Erwin in de spits waren dodelijke kansenbenutters. Gelukkig konden we via Teun Wagenaars vlak voor rust iets terug doen. 3-1 bij rust. De tweede helft begon met een fenomenale lob van Jaap over doelman Marco Verbruggen heen maar vervolgens begon Bestuur/BC te draaien en maakten we via Wim Kanters en Rick Jilesen de aansluiting tot 4-3. Nu begonnen ook de middenvelders Sjef Vermeer en Pieter Ophof erin te geloven en maakten Frans vd Pasch en Huub Hendriks veel "vuile meters". Spits Elke Goossens was levensgevaarlijk maar stuitte steeds op de uitblinkende doelvrouwe van het G voetbal. Ook de aanvallende impulsen van Jeroen Weijers en Jurrie van den Broek mochten niet baten en zoals het dan vaak in het voetbal gaat valt het doelpunt aan de andere kant: het granieten verdedigingsduo Henk Wagenaars / Mark van der Steen moest wijken voor de koelbloedige G-collega's. Met name via Erik van Oorschot en René van Esch leken we nog aanspraak te mogen maken op de aansluiting maar de G spelers bleken gewoonweg te goed vandaag.

We kunnen terugkijken op een prachtige wedstrijd en wat het mooiste is: ons is volgend jaar revanche beloofd. En die uitdaging gaan we graag aan!

Auteur : ODC
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


26-05-2015
 
 
ODC G-Team - bestuur / business Club
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)