Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G-voetbal 25 jaar
 

 

Feestelijk team uitje ODC G-voetbal 25 jaar

Dit jaar bestaat ODC G-Voetbal 25 jaar. Dit heuglijke feit zal het hele jaar gevierd worden met tal van activiteiten en feestelijkheden. Ook het jaarlijkse teamuitje voor de spelers en speelsters was extra feestelijk, waarbij werd gekozen voor een dagje naar de Beekse Bergen. Dat de dag zo'n mooi weer zou geven is een mooie opsteker voor dit jubileumjaar!

Al vroeg op de zondagochtend verzamelden de spelers, speelsters, begeleiders, partners en ouders zich bij Café het Geveltje. Onder het genot van een lekkere kop koffie was de gezonde spanning voor dit bijzondere uitje voelbaar.Toen de bus de vertreklocatie eindelijk had gevonden, kon iedereen voor de deur van Café het Geveltje instappen, en moest de bus tot aan de Rabobank in zijn achteruit, waarna de reis naar Hilvarenbeek begon. Door het geweldig mooie weer waren we niet de enigen die een dagje naar de dieren wilden gaan kijken. Een fikse file voor de poorten van de Beekse Bergen was het gevolg, maar onze chauffeur wist ons vakkundig naar de ingang te loodsen en na de groepsfoto konden we dan eindelijk het park in.

De groep werd opgesplitst in kleinere groepjes die met de begeleiders de wandelsafari gingen starten. Door het mooie weer was het goed toeven en had iedereen alle tijd om de dieren te bekijken. Rond 13 uur was het tijd om te eten, en hoewel het terras op het Kongo-plein (door enkele begeleiders omgedoopt in het Terence Kongolo plein) helemaal vol zat, kregen we het voor elkaar om in no-time het halve plein in bezit te hebben. Johan v.d. Biggelaar zorgde ervoor dat de dame van de snackbar bijna flauwviel toen hij zonder blikken of blozen 35 combo-meals bestelde. Gelukkig deed het personeel erg haar best en had iedereen al snel het lekkere eten op. Hierna vertrok iedereen voor deel 2 van de wandelsafari waarna iedereen moe maar voldaan bij de uitgang verzamelde om de terugreis per bus naar Boxtel weer te maken. Kim Vervoort wist een luid applaus te ontlokken met haar bekendmaking dat het gelukt is om te regelen dat ODC G-Voetbal op 9 mei 2015 vanwege het 25-jaar bestaan een wedstrijd gaat spelen tegen Legendary PSV op Sportpark De Herdgang!

In Boxtel aangekomen hebben we in Café het Geveltje onder het genot van broodjes en wat te drinken nog nagepraat over deze geslaagde middag. Rond 19.00 uur ging iedereen met een dikke glimlach huiswaarts.

Op naar het volgende evenement in het jubileumjaar!!

ODC G-Voetbal is ook te vinden op Twitter en Facebook!

Auteur Arién Egge
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


08-03-2015
 
 
ODC G-voetbal 25 jaar
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)