Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Legendary PSV - ODC - G voetbal
 

 

ODC G-Team te sterk voor Legendary PSV

Zaterdag 9 mei speelden het G-team van voetbal vereniging ODC uit Boxtel een voetbal wedstrijd tegen Legendary PSV team. Met de Engelse dubbeldekker bus de red Lady reisde het gemotiveerde G-Team af naar sportpark de Herdgang in Eindhoven. De oud-spelers van PSV met onder andere Chris van der Weerden, Youri Petrov, Erik Meijer, Ernie Brandts en Gerald Vanenburg speelden 2x35 minuten tegen het 25 jarig jubilerende team.

Nadat het G-team de toss had gewonnen begon de wedstrijd. Vanaf de eerste minuut was het zichtbaar dat dit een moeilijke wedstrijd zou gaan worden voor de Legendary PSV team. De Legendary PSV team maakte af en toe wel een goal maar liep toch de hele wedstrijd achter de feiten aan en kon het tempo kennelijk niet aan. Na de rust ging ODC G-team de strijd weer door en de einduitslag was er dan ook één om trots op te zijn 6-8 winnen van Legendary PSV.
De winst werd uitbundig gevierd en hierbij werd het aanwezige publiek niet vergeten. Na de wedstrijd verzamelde iedereen zich in de kantine van de Herdgang om onder het genot van een frietje met snack de wedstrijd na te bespreken.

Meer ODC voetbal nieuws >>>>


09-05-2015
 
 
Legendary PSV - ODC - G voetbal
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)