Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

CHC 1 - ODC 1
 

 

ODC verliest in de blessuretijd van CHC

ODC is de tweede competitiehelft slecht begonnen. In Den Bosch werd in de blessuretijd met 1 – 0 verloren van CHC. Dat was helemaal niet nodig want de tricolores waren grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij. Maar dat leidde niet tot erg veel kansen en bij de kansen die er waren, ontbrak het aan precisie in de afronding. Het ergste wat je dan kan gebeuren, is dat je in de slotfase nog onnodig een treffer moet incasseren en met lege handen naar huis gaat. Het overkwam de ploeg van trainer Frank van den Berg.

 Het treffen tussen CHC en ODC was één van de weinige duels in de eerste ronde van de tweede competitiehelft die niet was afgelast. Thuis in Boxtel hadden de tricolores afgelopen september nipt met 2 – 1 gewonnen door een late treffer van Willem van de Kerkhof. Op het redelijk goed bespeelbare hoofdveld van sportpark de Schutskamp ging ODC als beste van start. Al in de vijfde minuut had de Boxtelse ploeg op voorsprong kunnen staan toen Bart Dammers vanaf links de bal hard voor het doel schoot. De inkomende Ido Pijnenburg gleed de voorzet maar net voorbij het CHC-doel. Vervolgens gebeurde er lange tijd weinig. ODC had het meeste balbezit maar was niet erg dreigend. Het jonge CHC gokte vooral op omschakelmomenten en dan met name op de ingevingen van de getructe spits Walid Johri. Na een klein halfuur spelen hadden de tricolores geluk dat een inzet van Michou Hombergen buiten het bereik van doelman Teun van Gestel op de lat belandde. Meteen daarna kreeg ODC een grote kans. Een diepe bal van Dammers werd door Pijnenburg doorgekopt in de loop van Sjoerd van Lokven. Oog in oog met CHC-doelman Coen Burg schoot hij de bal echter hoog over het doel.

Na de pauze begon ODC wederom sterk. De ploeg liet de bal goed rond gaan en vaak werd de vrije man gevonden. Het leidde in de 52e minuut tot een goede mogelijkheid maar Pijnenburg en Sjoerd van Lokven slaagden er allebei niet in om doelman Burg te passeren. Maar hoe verder de tweede helft vorderde, hoe slordiger het spel van de ploeg van trainer Van den Berg werd. En steeds vaker werden de duels op het middenveld verloren. Soms leek het alsof de wil om te winnen een beetje uit het elftal sloop. CHC kwam daarentegen beter in de wedstrijd en speelde steeds meer op de Boxtelse helft. De Bosschenaren kregen in het laatste kwartier wat kleine kansjes. ODC leek uiteindelijk tevreden met een gelijkspel maar in de blessuretijd ging het toch nog fout. Bij een Bossche aanval door het midden werd invaller Hayrettin Ertekin door de Boxtelse defensie volkomen over het hoofd gezien. De CHC-speler kon de bal aannemen en controleren waarna hij doelman Van Gestel kansloos liet met een schuiver in de hoek: 1 – 0. In de weinige tijd die nog restte kon ODC niks meer forceren waardoor de eerste competitienederlaag in 2015 een feit was.

Volgende week zondag 1 februari krijgen de mannen van trainer Van den Berg de gelegenheid om de eerste punten van 2015 binnen te halen. Koploper WSC komt dan op bezoek in Boxtel. De aftrap is om half drie.

 

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


25-01-2015
 
 
CHC 1 - ODC 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)