Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 5x5 voetbaltoernooi 2016
 

 

ODC 5x5 toernooi wederom groot succes

Op zaterdag 18 juni vond alweer de 6e editie van het ODC Wagenaars 5 tegen 5 toernooi plaats. De datum van dit toernooi staat bij menig plaatsgenoot al een jaar omcirkeld in de agenda. Ook vandaag streden weer 50 heren- en 20 damesteams op zeer sportieve wijze om de eer of voor de gezelligheid. Helaas zaten de weersomstandigheden dit jaar niet helemaal mee maar gelukkig kon iedereen tijdens de buien een plekje in de grote feesttent vinden. Rond de klok van 5 uur kon de balans worden opgemaakt en bleek dat de nummer 2 van de laatste 2 jaar, het team Maas, dit jaar met de (overigens flink gehavende) wisselbeker aan de haal ging door in de finale Overwinning Door Consumptie (van welke club zouden die zijn) met 2-0 te verslaan. Tijdens en na de prijsuitreiking stroomde de tent vol met zo'n 600 enthousiaste bezoekers die daar vervolgens een feestje bouwden waar ODC trots op kan zijn. Weinig wanklanken en een super stemming, mede dankzij de uitstekende DJ die de sfeer goed aanvoelde en samen met Jordy van den Boer een supergave show neerzette.

Een woord van dank is zeker op zijn plaats aan al diegenen die deze geweldige dag mogelijk hebben gemaakt. Ik denk daarbij ten eerste aan het organisatiecomité onder leiding van Ruud van Eeuwijk, Bjorn van de Langenberg en Adri Schoenmakers. Maar daarnaast ook aan: de opbouw- en afbreekploeg, alle scheidsrechters, de ballenjongens (onze eigen jeugd), het barpersoneel, de frietkraam-bevrouwing, het wedstrijdsecretariaat, de garderobe mannen enz enz. Zonder deze tientallen ODCers zou deze dag niet mogelijk zijn! Mensen, grote klasse. Ook al onze toernooi-sponsors: hartelijk dank. Het grootste compliment is eigenlijk echter voor de deelnemende teams. Hun enthousiasme en sportiviteit tijdens de wedstrijden en tijdens de feestavond zorgt ervoor dat het organiseren van zo'n toernooi ook voor onszelf een feest op zich is!

Tot volgend jaar dus maar zou ik zeggen!

 De uitslag van het ODC Wagenaars 5x5 toernooi 2016:

Heren: 1. Maas; 2. Overwinning Door Consumptie; 3. Café Vollop
Verliezersronde Heren: De Vijf zonder Wijf
Dames: 1. De Zwijntjes; 2. N.E.Snee 3. De Zwaantjes
Sportiviteitsprijs Heren: Ja dat is een lange broek, nee hij is geen keeper
Sportiviteitsprijs Dames: Ons talent is nog niet bekend

Auteur Mark van der Steen
Bron ODC voetbal
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


18-06-2016
 
 
ODC 5x5 voetbaltoernooi 2016
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)