Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G1 - Bladella G1
 

 

Prima winst voor ODC G1 op Bladella G1

Op deze mooie en toch frisse zaterdagmorgen trad ODC G1 aan tegen Bladella G1. Beide teams waren erop gebrand op de overwinning binnen te halen om de aansluiting met de top niet te verliezen. De strijd ging in de 1e helft geheel gelijk op, Bladella was gevaarlijk met goed uitgevoerde uitvallen richting ODC doel, maar onze keeper Francis stond weer goed te keepen. ODC op hun beurt probeerde met combinaties de tegenstander te breken, maar Bladella verdedigde met verve. Er was in de 1e helft geen doorkomen aan voor ODC G1.

5 minuten voor de rust was het de beste speler van Bladella die met een schitterende goal het verschil maakte. 0-1 ruststand.

Na een goed gesprekken de rust kwamen de spelers tot de conclusie dat het anders moest en dat er feller gespeeld diende te worden. Zo gezegd zo gedaan.

De druk op het doel van Bladella werd in de 2e helft dermate hoog dat Bladella het doel niet meer schoon kon houden. Door goals van Jan, Egbert, Vincent en weer Egbert werd het 4-1 voor ODC G1, allemaal prima uitgespeelde goals.

Na een goede wedstrijd met de juiste inzet, vooral in de 2e helft, heeft ODC G1 de overwinning binnengesleept en blijft ODC G1 aansluiting houden met de top in de competitie.

Bron ODC
Auteur Lois Solon
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


03-10-2015
 
 
ODC G1 - Bladella G1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)