Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G1 - RKSV Heeze G1
 

 

Koploper RKSV Heeze G1 blijft overeind tegen ODC G1

Zaterdag 27 februari wordt de topper tussen ODC en Heeze afgewerkt onder een stralend zonnetje. Dus alle ingrediënten voor een mooie partij voetbal waren aanwezig. Met de wetenschap dat ODC in Heeze met 1-7 had gewonnen waren de verwachtingen bij het talrijke publiek hoog gespannen. En spannend was het wel! Maar het spel was in deze wedstrijd van een iets lager niveau. Beide teams leken wat last te hebben van wedstrijdspanning. Het waren de gasten uit Heeze die de aanval openden en hun eerste kans kregen in de 10e minuut maar hierbij niet tot scoren kwam. De partij ging op en neer maar ODC kwam niet in hun normale spel, passes kwamen niet of verkeerd aan, ofwel ze konden niet op tegen het sterk fysieke optreden van Heeze. Toch was het in de 20e minuut dat Dion profiteerde van een misverstand in de verdediging van Heeze, de 1-0 liet aantekenen voor ODC. In deze periode kwam Heeze gevaarlijk opzetten met geslaagde counters, waarbij ODC alle zeilen moest bijzetten om hun voorsprong te behouden. De bekende snelle en goede combinaties ontbraken deze morgen bij de thuisploeg, terwijl Heeze zich diverse kansen creëerde zonder te scoren, mede door het goede keepen van de goalie van ODC en slordig was in de afwerking. Na een verdiend applaus van de supporters voor Francis wegens het stoppen van een schot uit de kruising was het toch de spits van Heeze die kort voor de rust de verdiende gelijkmaker maakte 1-1.

Na de rustperiode was het de tegenpartij die met een snelle counter gevaar stichtte in de achterhoede van ODC en via Dion ongelukkigerwijs de bal in eigen doel zag belanden, 1-2. ODC had toen nog genoeg tijd om dit recht te zetten, maar het wou niet lopen bij onze ploeg, Er werd hard gewerkt  maar Heeze stond met man en macht te verdedigen. Uit de diverse kansjes die ODC wist te creëren kwamen enkel hoekschoppen of schoten naast of over het doel tot stand. Dion kreeg nog een grote kans maar het was de keeper van Heeze die met een snoekduik de bal voor de voet van hem wegplukte. Omdat ODC alles op alles ging spelen kreeg Heeze via hun lange ballen ook nog diverse kansen, die niet tot een hogere score leidde. Het bleef tot het laatste moment voor beide teams heel spannend en het was Heeze die hier het beste mee om kon gaan deze wedstrijd. Maar ondanks het minder goede voetbal heeft het publiek genoten van een spannende partij en was op de uitslag niets aan te merken.

Bron ODC
Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


27-02-2016
 
 
ODC G1 - RKSV Heeze G1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)