&

ODC G1 - Sarto G2

Goede competitie start voor ODC G1 tegen Sarto G2

Zaterdag 12 september speelden beide teams hun eerste competitiewedstrijd in het seizoen 2015-2016. De afgelopen transferperiode leverde geen opzienbarende verassingen op voor het g-voetbal. Alhoewel nieuweling Sven zijn debuut maakte in het eerste team. ODC nam vanaf het beginsignaal het initiatief en dat leverde na enkele minuten al een kans op voor Dion, die deze dan ook verzilverde 1-0. In de 8ste minuut moest Francis aan de bak en griste met een fraaie duik de bal uit het doel.

Met een mooi geplaatste uittrap van de keeper wist Pedro de 2-0 aan te tekenen. Het spel ging op dit moment snel op en neer,  waarbij de doelman van ODC wederom een goede redding verrichtte en zodoende de nul hield. ODC kwam meer en meer in balbezit en uit een weergaloze solo wist Vincent te scoren en zette ODC op een 3-0 voorsprong. Maar SARTO kwam terug in de wedstrijd en middels een hoekschop en een schijnbeweging van Pedro wist SARTO de keeper van ODC te verschalken en scoorde de aansluittreffer 3-1. ODC bleef goed combineren en wist vlak voor het rustsignaal nog te scoren door een gegeven pass van Rick aan Sven, die de geboden kans benutte 4-1. Na de rust bleef ODC domineren, terwijl SARTO met en macht stond te verdedigen, ze kwamen niet verder dan het weggeven van corners en uitballen. ODC probeerde  door individuele acties nog de score uit te breiden maar dit leverde weinig resultaat op. Tot op het moment dat er weer wat meer gecombineerd werd kwamen ook de kansen, zoals een assist van Vincent die Dion keurig afrondde 5-1. Terwijl SARTO met lange ballen naar voren nog probeerde tegen te scoren was het ODC dat nog 2 doelpunten aan hun scoreverloop toevoegde, via een goed genomen hoekschop waaruit Vincent de 6-1 maakte. En even voor het eindsignaal maakte Vincent met een afstand schot die de keeper van SARTO al grabbelend over de doellijn wist te tikken. Zodoende was de zevenklapper compleet. Eindstand 7-1.

Volgende week naar RKKSV, wederom voor een goed resultaat.