Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC E2 - RKSV Boxtel E2
 

 

De Beloftes van de E2 winnen ''El Classico"

Het is spannend in onze poule de 3e klasse 3.37 .Taxandria en ODC hebben nog al hun wedstrijden gewonnen waar wij een wedstrijd hebben verloren zat er vandaag maar een ding op WINNEN. Onze tegenstander ODC E3 was zeker geen makkie zei hadden immers Taxandria met 2-6 verslagen waar Taxandria op Sportpark Munsel er stiekem met drie punten van ons vandoor gingen....Het was langs de lijn weer dringen om een plaatsje velen toeschouwers wilden ''El Classico'' met eigen ogen aanschouwen en kregen een mooi potje voetbal te zien. Om 09:45 uur was de afrap onze koppies stonden gespannen en strak want er staat naast drie punten ook een prestige op het spel sommige zitten bij elkaar in de klas en dan verliezen is geen optie.

Het begin van de wedstrijd was voor de  thuisploeg wij hadden geluk dat ODC nog niet met scherp schoot anders..... Maar al snel trokken onze Beloftes van de E2 het spel naar zich toe en boden wij prima partij bij ODC met tweedejaars E'tjes zat het fysiek wel in orde . De eerste grote kans was daar voor Luukie een mooie voorzet van Jens werd maar half geraakt en verdween lang het doel....ook een tweede dotje van een kans was Luuk niet besteed. Na een minuut of 12 spelen gaf Tygo een prima paas op Godfred Kumi hij speelde zich prima vrij na een paar wonder schone schijnbewegingen schoot hij de 0-1 binnen.

Er viel wat van ons af en niet veel later was het Jensie die met een prima steekbal Luuk aanspeelde Luuk speelde zich prachtig vrij en gaf de bal op een presenteer blaadje aan ''Meneertje K'' Matai Seebregts die met dit buitenkansje wel raad wist en tekende voor de 0-2. ODC die bij de warming-up vooral op corners oefende kreeg in de eerste helft ook de nodige corners maar onze verdediging onder leiding van El Capitao  Stijn gaf geen krimp... een keer moest Kevin ''Kermit'' heldhaftig optreden en ranselde de bal prima uit zijn goal. Het spel golfde flink op en neer maar Freek,Tijn,Stan en El Capitao stonden goed hun mannetje. We leken met een 0-2 de rust in te gaan Fuuuuuut eeeeuh een speler nam een corner de bal kwam voor niemand aan onze kant reageerde een ODC speler wel en schoot de bal in de goal..........toch 1-2?? Of niet???wazig wij dachten dat de scheids hem wel telde.... De tweede helft bijna hetzelfde spelbeeld als de eerste alleen ODC drukte nu wat meer  naar voren op zoek naar de 2-2???? (Achteraf na de 1-2.) De Beloftes van de E2 speelde verder een prima tweede helft en loerde op de counter.

Maar de spanning droop er nog steeds af en hier en daar was het billen knijpen met hier en daar wat schoonheid foutjes hielden wij de stand in ons voordeel en kwam ODC een paar keer goed weg maar ook wij want de standaard situaties met de grote sterke ODC spelers waren gevaarlijk. Jensie die net als vorige week met zijn mooie bewegingen en ruches de rechterflank goed bestreek was wel in zijn element zeker toen hij een halve voorzet van Luuk voor zijn voeten kreeg op dat moment dachten wij Yes de 2-3(of toch 1-3?) de spelers voelden dat het toch nog kon en vochten zich naar het eind het was niet zo heel lang meer spelen een bloepertje van de wat nerveuze ''Kermit''kreeg ODC een corner het zal toch niet he'?????Uw verslaggever knabbelde zijn penseel haast kapot .........maar Tijntje onderschepte de bal en gaf Stan ''Groen''de bal mee de pijlsnelle Stan knalde van heel ver op goal helaas ging de bal voorlangs Ships dat zou de definitieve eindstand bepalen en de nodige stres wegnemen. De Klok stond op 51 het eindsignaal klonk de spelers waren door het dolle en super blij met dit resultaat zo ook ons toegestroomde publiek en natuurlijk stonden daar twee trotse leiders Twan en Michael.

We doen nog mee in onze klasse... de 3e Klasse 3.37 op na volgende week thuis tegen Zwaluw E2 uit Vught aanvang wedstrijd 09:00 uur.

Auteur Micheal Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


10-10-2015
 
 
ODC E2 - RKSV Boxtel E2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)