&

ODC 1 - Erp 1

Doelpuntloos gelijkspel ODC 1- Erp 1

In de thuiswedstrijd tegen Erp had ODC gedurende een groot deel van de wedstrijd het beste van het spel. Toch moest de thuisploeg na afloop genoegen nemen met 1 punt. Met name de Erpse doelman van de Laar bleek een niet te nemen hindernis.

ODC ging voortvarend van start. Aanval op aanval rolde op het doel van Erp en na 5 minuten kreeg Sjoerd van Lokven een goede kans. Hij raakte de bal echter verkeerd die een prooi werd van doelman van de Laar. Kort daarna had Remco Schellekens de pech dat zijn inzet op de lat belandde. Na een kwartier spelen moest de Erpse doelman tweemaal handelend optreden, eerst bij een inzet van Remco Schellekens en daarna bij een kopbal van Bas van de Pasch. In het verdere verloop van de eerste helft kwam Erp wat meer in het spel voor, zonder dat dit tot kansen leidde.

De eerste kans in de tweede helft was voor de bezoekers uit Erp, maar doelman Coen Hermans wist een achterstand te voorkomen. Na een kwartier wist Bart Dammers zich goed vrij te spelen en zijn voorzet werd door Remco Schellekens keihard ingekopt. Doelman van de Laar stond echter weer op de goede plaats. Een kwartier voor tijd claimden de ODC-ers een strafschop toen Bart Dammers in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. De scheidsrechter wuifde echter alle protesten weg. Hoewel ODC in het laatste kwartier bleef aandringen, gescoord werd er niet en eindigde de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel 0-0.

Voor komende zondag staat de uitwedstrijd tegen SC Helmondia op het programma. In Helmond wordt om half drie afgetrapt.

Auteur :Kees Bekers