Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 1 - Mierlo Hout 1
 

 

ODC kan negatieve reeks niet doorbreken

ODC zit de laatste weken in de hoek waar de klappen vallen. De thuiswedstrijd tegen het lager geklasseerde Mierlo Hout was zondag 3 april de uitgelezen mogelijkheid om het tij te keren. Helaas ging ook dit duel verloren. Vlak voor rust scoorden de gasten en daar bleef het verder bij.

Op een zonnig sportpark Molenwijk leken voor ODC alle ingrediënten aanwezig om de negatieve reeks van de afgelopen weken te doorbreken. Op Bart Dammers na was de hele ziekenboeg zo'n beetje leeggelopen al begon spits Remco Schellekens op de bank. De tricolores probeerden in de beginfase om van achteruit diepe spits Aerd van Brunschot te bereiken waarna de middenvelders zouden moeten bijsluiten. De ballen op Van Brunschot waren echter vaak onzuiver en als er al eens een bal goed aankwam dan was het vervolg vaak matig. Bijna elke tweede bal was voor de gasten uit Mierlo Hout. Na ruim tien minuten spelen ging het een keer goed. Rob Scholten wist met een mooie pass Sjoerd van Lokven te bereiken maar oog in oog met doelman Twan van de Luitgaarden mikte Van Lokven de bal naast het doel. Na ruim een halfuur spelen werden de gasten een paar keer achter elkaar gevaarlijk en moest ODC-keeper Robbie Roelofs zich tot het uiterste strekken om zijn doel schoon te houden. Maar tien minuten later was Roelofs kansloos toen een voorzet vanaf rechts bij de tweede paal namens Mierlo Hout werd binnengegleden door Richard Rooijakkers: 0 - 1. Direct daarna zette ODC een paar keer flink aan en had Roel van Lokven pech dat zijn inzet door een verdediger van de doellijn werd gehaald.

Na de thee begonnen de tricolores matig. De passing was vaak onzuiver en ook de onderlinge communicatie in het veld liet te wensen over waardoor er nauwelijks kansen kwamen. Na een uur kopte Willem van de Kerkhof een corner van Dirk van der Struijk goed in maar doelman Van de Luitgaarden wist de bal met een katachtige reactie uit zijn doel te tikken. In de slotfase ging ODC noodgedwongen steeds opportunistischer spelen maar de stugge verdediging van de gasten bleef goed overeind. Even dachten de tricolores op gelijke hoogte te komen toen de ingevallen Schellekens een lange bal van Van der Struijk voorbij Van de Luitgaarden in het doel kopte. De scheidsrechter zag echter een overtreding van de Boxtelse spits en annuleerde de treffer. Daardoor bleef het bij 0 - 1 en komen de tricolores steeds dichter in de buurt van de gevarenzone. Met 24 punten uit 21 wedstrijden heeft ODC slechts één puntje meer dan de nummer 11 op de ranglijst, een plek die leidt tot nacompetitie voor lijfsbehoud. Handhaving is het enige dat telt op dit moment voor het team van trainer Frank van den Berg. En daarvoor zal er een paar keer gewonnen moeten worden. Dat zal dan onder meer volgende week zondag 10 april moeten gebeuren als Venhorst op bezoek komt in Boxtel.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


03-03-2016
 
 
ODC 1 - Mierlo Hout 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)