Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 5x5 toernooi
 

 

ODC 5x5 toernooi wederom groot succes

Op zaterdag 17 juni vond alweer de 7e editie plaats van het ODC Wagenaars 5 tegen 5 toernooi. Onder stralende weersomstandigheden (beter voetbalweer kun je eigenlijk niet hebben) bonden wederom 70 (!) teams (50 heren en 20 dames) met elkaar de strijd aan. Nog niet eerder vielen er zo weinig wanklanken tijdens het toernooi te bespeuren. Goede scheidsrechters, veel sportiviteit, goed voetbal, gewoon gezelligheid en een fantastische sfeer. De teams die uitgeschakeld waren namen 's middags plaats op het terras en 's avonds stroomde de feesttent en datzelfde terras weer helemaal vol voor een spetterende feestavond. Ook hier heerste een prima sfeer. Een groot compliment en woord van dank is op zijn plaats voor het organisatiecomité maar ook voor alle vrijwilligers: de bouwploeg, de circa 35 bar- en cafetaria medewerkers, het wedstrijdsecretariaat, de EHBO, de ballenjongens enz enz. Ook alle deelnemers hartelijk bedankt en hopelijk allemaal tot volgend jaar.

Bij de heren wonnen uiteindelijk De Penaltykillers de finale door Jan van de Ven Meesterkok met 3-1 te verslaan. Bij de dames won het team "Flink gezel ik dacht het wel" door in de finale NE Snee te verslaan.

Bron ODC
Auteur Mark van der Steen
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


17-06-2017
 
 
ODC 5x5 toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)