Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC Ducky Day 2017
 

 

ODC Ducky Day groot succes

Zaterdag 10 juni vond op grasveld naast het hoofdterrein van ODC de jaarlijkse ODC Ducky Day weer plaats. De jongste jeugdspelertjes kregen rond de klok van 9 uur het startsein gegeven aan de mini pupillen om aan diverse spelletjes deel te nemen. Alle deelnemende spelertjes werden verdeeld in verschillende teams die een shirt van een profvoetbal club aan kregen. Sportief werd er gestreden bij de o.a. onderlinge wedstrijdjes.

Hindernisbaan en de befaamde enorme buikschuifbaan waren één van de prachtige hindernissen die de spelertjes moesten overwinnen Het was de gehele dag volop genieten voor de ODC activiteiten commissie om te zien dat Ducky Day zo succesvol wederom verliep. In de middag mochten de enthousiaste D, E en F pupillen hetzelfde uitgezette parcours afleggen.

Meer ODC voetbal nieuws >>>>


10-06-2017
 
 
ODC Ducky Day 2017
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)