Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G1 - SVG G2
 

 

ODC G1 - SVG G2 veel kansen weinig doelpunten

Zaterdag 8 oktober kwam SVG op bezoek bij ODC . SVG neemt dit seizoen met 3 teams deel aan de competitie. Ons G1 speelde vandaag tegen het tweede team onder leiding van de scheids Dhr. Vink. Meteen na de aftrap was het SVG die de doelman van ODC onder vuur nam en Francis de bal uit de linkerhoek moest tikken. ODC was gewaarschuwd en SVG bleef in de beginperiode de aanval zoeken en moest ODC zich beperken om van achteruit enkel lange trappen naar voren te schieten en zodoende gevaar stichten in de SVG defensie. Dit spel leverde toch nog regelmatig kansjes op voor het SVG doel, maar de keeper werkte veel ballen tot hoekschop die geen enkele keer een treffer opleverde. Nadat de wedstrijd vorderde zag ook SVG zich genoodzaakt door verre trappen van achteruit aan de druk te ontsnappen. Dit beeld leverde vele schoten op de beide goals op ,die of ver over gingen ofwel door de doelmannen vakkundig werden gestopt.

Na de pauze ontwikkelde zich al vrij snel een heel ander spelbeeld.  Het was dan ditmaal ODC die vanaf de aftrap een prachtige opgezette aanval beloond zag met  een doelpunt. Dion plaatste de bal perfect en beheerst naar Egbert die deze keurig in de hoek van het doel schoof 1-0. Na dit moment werd er meer gecombineerd door beide teams en werd het een leuke partij om naar te kijken. Meerder keren kwamen de spitsen van beide teams dreigend voor de beide keepers uit goed uitgespeelde aanvallen, maar telkens wisten zij hun doel schoon te houden. Beide teams kregen kansen bij de vleet maar wisten die niet af te ronden. Zodoende bleef de stand op het scorebord op 1-0 en daardoor bleven de 3 punten in Boxtel.

Volgende wedstrijd 15 oktober is tegen de koploper FC Eindhoven.

Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


08-10-2016
 
 
ODC G1 - SVG G2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)