Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G2G - Best Vooruit G2
 

 

ODC G2 de wedstrijd van de gemiste kansen tegen Best Vooruit G2

ODC G 2  speelde zaterdag 5 november tegen Best Vooruit G 2. Beide teams droegen de rode lantaarn ofwel ze stonden onder aan de ranglijst. ODC met 0 punten en Best Vooruit met 3 punten. Hier lag dan ook  de mogelijkheid dat ODC de eerste punten kon pakken.

Beide teams gingen meteen na het beginsignaal fanatiek van start, waarvan ODC direct enkele kansen kregen om te score te openen. ODC had hierbij de pech dat een doelpunt uit bleef. En het was de spits van Best Vooruit die met een handige beweging Gabriel omspeelde en de doelman  van ODC het nakijken liet 0-1. Hetzelfde beeld van deze wedstrijd hervatte zich, ODC in de aanval met vele kansen van onder andere Ron, Mike en Jaap die een geweldige poeier in gedachte had maar de bal compleet miste. Best Vooruit stond compleet op eigen helft , maar wist via een mooi uitgespeelde counter voor de tweede keer te scoren 0-2. Terwijl ODC massaal ten aanval trok en weer vele kansen kregen om de aansluittreffer te scoren was het wederom Best Vooruit, die uit een afgeslagen aanval van ODC het derde doelpunt wist te maken , 0-3. Met deze stand werd de kleedkamer opgezocht.

Na de rust ging ODC nog feller de aanval op zoeken, dit resulteerde met een keihard schot op de lat van Jardy. Tot het moment dat Erwin aangespeeld werd en hij het eerste tegendoelpunt via een geplaatste schuiver de keeper kansloos liet 1-3. Hierna stroopte de ODC ers de mouwen op voor een slotoffensief met het geloof er nog meer uit te halen deze morgen. Ballen net voor langs en schoten over, of door keeper tot hoekschop verwerkt zonder de stand te verkleinen.  Hierbij kwam Erwin Best Vooruit nog tegemoet door een zeker doelpunt te voorkomen , omdat hij een geplaatste schuiver van Ron van richting veranderde , terwijl de doelman van Best Vooruit in geslagen positie was. Nee het zat deze wedstrijd niet mee, het was een kwestie van te graag willen, te haastig en diverse keren pech. Men ging het veld af met de opmerking en de wetenschap vanuit het publiek, dat kansen geen doelpunten zijn, want anders……..!!!  Een positief lichtpuntje, deze morgen was de eigen gebakken taart van de moeder van de jarige Janne, in de derde periode. Waarvan geen kruimeltje overbleef.

Bron ODC
Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


05-11-2016
 
 
ODC G2G - Best Vooruit G2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)