Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 1 - DBS 1
 

 

ODC ook winst in het tweede bekerduel 

ODC heeft op dinsdagavond 23 augustus ook de tweede poulewedstrijd in het bekertoernooi gewonnen. Op het kunstgras van sportpark Wagenaars werd vierdeklasser DBS uit Eindhoven verslagen. Hayke van Oirschot zette de tricolores vlak voor de pauze op voorsprong maar direct na rust werd het vanaf elf meter gelijk. Ido Pijnenburg en Tommie van Alphen zorgden vervolgens voor de 3 - 1 eindstand.

Naast enkele vakantiegangers kan trainer Goeran van den Heuvel in het bekertoernooi tot nu toe ook geen beroep doen op de geblesseerde Rob Scholten. Omdat aanvoerder Roel van Lokven in de wedstrijd tegen DBS al snel uitviel, was het daardoor improviseren geblazen op het Boxtelse middenveld. Het was misschien wel daarom dat er nauwelijks kansen voor de thuisploeg waren in de eerste helft. Voorin waren Ido Pijnenburg en Joep van der Meijden wel dreigend maar in de opbouw was ODC vaak te slordig. Maar vlak voor rust was het wel raak. Na een corner vanaf rechts kwam de bal via via bij rechtsachter Hayke van Oirschot die vanaf de zestien laag en zuiver binnenschoot: 1 - 0.

Meteen na de pauze werd het gelijk toen de Eindhovenaren een penalty benutten die was toegekend na een overtreding van Bas van der Pasch. Na deze gelijkmaker drongen de tricolores aan en hingen er meer treffers in de lucht. Zo raakte de ijverige invaller Maarten Verheijden de buitenkant van de paal na een goed opgezette aanval over links. Na een uur spelen kwam ODC opnieuw op voorsprong. Één van de vele hoekschoppen kwam via de lat voor de voeten van de onvermoeibare Pijnenburg die niet nadacht en doeltreffend uithaalde (2 - 1). Daarna kwamen er diverse kansen om de wedstrijd definitief in het slot te gooien maar Van der Meijden raakte de lat en Sjoerd van Lokven schoot vrij voor de keeper over. Vijf minuten voor tijd werd het toch nog 3 - 1 toen Tommie van Alphen de bal op aangeven van Van der Meijden hard binnenschoot.

A.s. zondag 28 augustus speelt ODC de derde en laatste bekerwedstrijd tegen de amateurs van FC Eindhoven. Deze wedstrijd begint om half drie en zal worden gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld van sportpark Molenwijk.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


23-08-2016
 
 
ODC 1 - DBS 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)