Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 1 - Michelsgestel 1
 

 

Feller Sint Michielsgestel kegelt ODC uit de beker

ODC is uitgebekerd. Op dinsdagavond verloren de tricolores terecht met 0 - 2 van een fel en goed georganiseerd spelend Sint Michielsgestel. Hierdoor kan de ploeg van trainer Goeran van den Heuvel zich nu volledig op de competitie gaan richten.

In de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi moest ODC het opnemen tegen buurman Sint Michielsgestel. De ploeg van oud ODC-trainer Aschwin van Kessel komt net als de tricolores uit in de 3e klasse maar dan in het district Zuid 2. In de beginfase van de wedstrijd viel er weinig te beleven voor de beide doelen. De enige mogelijkheid voor de thuisclub was een lobje van Sjoerd van Lokven in de handen van de keeper na slecht uitverdedigen bij de gasten. ODC speelde vooral ongeconcentreerd en leed daardoor veel balverlies. Opvallend was dat bijna elke afvallende bal voor Sint Michielsgestel was. Na 25 minuten spelen kwamen de gasten niet geheel onverdiend op voorsprong. Roy Groenendaal krulde de bal vanaf een meter of 20 fraai achter doelman Robbie Roelofs: 0 - 1. De enige kans die ODC voor de pauze nog kreeg was er één voor Aerd van Brunschot maar de spits slaagde er niet in om een nieuwe fout in de Gestelse defensie af te straffen.

Na de pauze leek ODC lange tijd te denken dat het wel goed zou komen. Met Ido Pijnenburg en Lex van de Biggelaar als verse krachten was dat aanvankelijk ook niet zo’n gekke gedachte. Maar echte grote kansen kwamen er nog steeds niet. De beste mogelijkheid was na een minuut of 70 voor Van de Biggelaar die zijn inzet net naast zag gaan. Vlak daarna gooiden de gasten de wedstrijd definitief in het slot. Het was Rob Groenendaal die met een afgemeten schot in de kruising doelman Roelofs voor de tweede keer het nakijken gaf: 0 - 2. ODC probeerde het daarna nog wel maar er lukte weinig meer waardoor het uiteindelijk bij 0 - 2 bleef.

Hopelijk staan de tricolores na deze bekernederlaag weer met beide benen op de grond. Het gaat prima in de competitie maar het winnen van wedstrijden is geen vanzelfsprekendheid. Daar komt meer bij kijken. Gelukkig kan de ploeg a.s. zondag 30 oktober één en ander recht zetten als de competitie wordt vervolgd en VCB op bezoek komt in Boxtel. De wedstrijd begint zoals altijd om half drie.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


25-10-2016
 
 
ODC 1 - Michelsgestel 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)