Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 1 - Real Lunet 1
 

 

ODC en Real Lunet scoren niet

Op een koud sportpark Molenwijk eindigde de wedstrijd tussen ODC en Real Lunet zonder doelpunten. De kansen waren schaars waardoor er voor de toeschouwers weinig te genieten viel. Omdat de concurrentie bovenin ook niet tot winst kwam, blijft de schade beperkt. 

Om in het spoor van de bovenste ploegen op de ranglijst te blijven, was het voor ODC zaak om op eigen veld geen puntverlies te lijden tegen Real Lunet. Dat zou niet vanzelf gaan want aan het begin van de competitie had de ploeg uit Vught de tricolores de eerste nederlaag toegebracht. Trainer Goeran van den Heuvel moest het achterin stellen zonder de geschorste Willem van de Kerkhof waardoor er een plaatsje vrij kwam voor Dirk van der Struijk. De eerste en eigenlijk enige kans voor de pauze voor ODC was er al binnen één minuut. Oud-prof Justin Tahapary maakte net buiten de 16 ongelukkig hands waardoor de thuisploeg een uitgelezen mogelijk kreeg om de leiding te nemen. Specialist Van der Struijk zette zich achter de bal maar zag zijn schot in de handen van doelman Jesse de Vries eindigen. Na een kwartier kregen de gasten hun enige kans in het eerste bedrijf. Bij een snelle uitval werd de ODC-verdediging uitgespeeld en kwam Richard van Rijn vrij voor keeper Jordy van der Zande te staan. De tricolores mochten niet klagen dat de Vughtse spits de bal naast in plaats van in het doel schoot. In het resterende deel van de eerste helft gebeurde er weinig. De tricolores hadden de intentie om druk te zetten op de verdediging van Real Lunet maar deden dat te weinig als collectief waardoor de gasten zich daar gemakkelijk onderuit konden spelen.

Na de pauze kwam routinier Frank Kuppens door een blessure niet meer terug waardoor ODC een tweede vaste centrale verdediger moest missen. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel want zijn vervanger was Just van Wijk. De A-junior groeide na de pauze uit tot beste ODC-er. Hij bracht meer gif in de ploeg en dat was precies waar het in het team aan ontbrak. Na een uur spelen had Bas van der Pasch de openingstreffer op zijn voet. Hij kwam echter centimeters tekort om een vrije trap van Sjoerd van Lokven van dichtbij binnen te werken. Het laatste deel van de wedstrijd verliep rommelig met veel balverlies aan beide kanten en toenemende irritaties in het veld. Gescoord werd er niet meer waardoor het duel eindigde zoals het begon.

ODC staat na dit gelijke spel nog steeds vierde op de ranglijst met twee punten maar ook één wedstrijd minder dan nummer drie SVSSS. Omdat koploper TGG ook gelijkspeelde en de nummer twee LONGA niet speelde, blijft de achterstand op de top van de ranglijst vijf punten.

Volgende week zondag 19 februari gaat ODC in Drunen op bezoek bij RKDVC.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


12-02-2017
 
 
ODC 1 - Real Lunet 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)