Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 1 - VCB 1
 

 

ODC eenvoudig voorbij VCB

ODC won met 5 - 3 van VCB, een uitslag die doet vermoeden dat de overwinning met moeite tot stand kwam. Daarvan was echter geen moment sprake. VCB had eigenlijk geen schijn van kans. Vlak na rust stond het al 4 - 0 voor de tricolores door treffers van Joep van der Meijden, Frank Kuppens, Dirk van der Struijk en Aerd van Brunschot. Daarna verzuimde ODC om verder door te drukken en stond het toe dat de bezoekers uit Biezenmortel nog wat terug konden doen. Uiteindelijk werd het 5 - 3 waarbij Van Brunschot voor het vijfde Boxtelse doelpunt tekende.

Om nog in de race te blijven voor de 1e periodetitel moest ODC winnen van het iets lager geklasseerde VCB en hopen op puntverlies van koploper LONGA. De tricolores vlogen uit de startblokken en kwamen na 8 minuten al op voorsprong. Een afgemeten dieptepass van Anwar Lafhailat bereikte Joep van der Meijden die zijn tegenstander van zich afschudde en koel in de afronding bleef: 1 - 0. Vier minuten later kwam een verre inworp van Dirk van der Struijk via het hoofd van Bas van der Pasch bij Frank Kuppens die de bal buiten het bereik van doelman Maarten Kuijpers in de verre hoek kopte: 2 - 0. De ploeg van trainer Goeran van den Heuvel zette vervolgens de ene na de andere goede aanval op waaruit diverse kansen ontstonden. Van der Meijden en Willem van de Kerkhof waren dicht bij een derde Boxtelse treffer. Na ruim een halfuur ging de bal op de stip toen Sjoerd van Lokven binnen de 16 achter op de hakken werd gelopen. Van der Struijk benutte de toegekende strafschop feilloos: 3 - 0. In de 38e minuut leek de vierde treffer te vallen maar de kopbal van Remco Schellekens werd wegens buitenspel afgekeurd.
De vierde treffer viel direct na rust. Het was het eerste balcontact van invaller Aerd van Brunschot die na een verre uittrap van keeper Jordy van der Zande in balbezit kwam en doeltreffend afrondde. Na een zondagsschot van Harm van de Ven namens de bezoekers stond het even later 4 - 1. In de fase die volgde kregen de tricolores meerdere kansen op 5 - 1 maar steeds haperde er iets in de eindfase. Met een tweede zondagsschot kwam VCB in de 71e minuut op 4 - 2. Dit keer was Teun Verlouw de doelpuntenmaker. Tien minuten later vergrootte Van Brunschot de marge weer tot drie op aangeven van Lafhailat (5 - 2). Vlak voor tijd strafte Verlouw nog een fout van keeper Van der Zande af waardoor ODC onnodig een derde treffer tegen kreeg (5 - 3). Gelukkig was dit alleen nog voor de statistieken van belang.

Door de overwinning blijft ODC tweede op de ranglijst met twee punten achterstand op LONGA. De Tilburgers wonnen ook en pakken daarmee de eerste periode. Volgende week zondag 6 november gaat ODC op bezoek bij Haarsteeg.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


30-10-2016
 
 
ODC 1 - VCB 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)